Back to modules

Voady stöttar Look Good Feel Better

SWEDISH BEAUTY AWARDS

Voady driver tillsammans med Look Good Feel Better initiativet GIVE BACK. Voadys salonger deltar i insamlingen genom att erbjuda sina kunder att skänka 10 kronor i samband med sitt besök. Insamlade pengar går oavkortat till Look Good Feel Betters ovärderliga arbete med att öka cancersjuka kvinnors välbefinnande.

På Swedish Beauty Awards 2023 hade vi glädjen att presentera resultatet av insamlingen och överlämna de insamlade pengarna direkt till Look Good Feel Better. Samtidigt fick vi möjlighet att berätta om detta fina initiativ, tacka våra salonger och förhoppningsvis öka medvetenheten om Look Good Feel Betters arbete.

Vi vill rikta vårt varmaste tack till Look Good Feel Better och våra salonger och kunder som bidragit!

OM LOOK GOOD FEEL BETTER

Look Good Feel Better är ett humanitärt program, som startades i USA 1989 och som nu finns i ett 20-tal länder runt om i världen. I Sverige startade programmet våren 2003. Look Good Feel Better erbjuder kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseende-relaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer.

https://www.lookgoodfeelbetter.se/