Back to modules

Framtidens salong med Hillörn Abrilin & Schlingmann

Destination Higlights Nordic XPO

Om Föreläsningen

Hur ska man förhålla sig till det som händer i världen och hur påverkas vi av inflation, polarisering och förändrade konsumtionsbeteenden? Framtidens salong är en föreläsning om möjligheter!

Med inspiration från andra branscher, länder och profiler blandar vi humor med allvar för att inspirera, motivera och stärka er. I en tid då allt digitaliseras värderas fysiska möten och upplevelser allt högre. Vi spånar om framtiden och hur man genom upplevelser, värdskap och ledarskap skapar ett hållbart och lönsamt företag.

Om Per: Per Schlingmann är författare, rådgivare och framtidsspanare. Han medverkar löpande i TV4:s nyhetspanel och är aktuell med boken "Momentum - vad krig, klimatkris och pandemi förändrar". Per är delägare i Voady - såklart!

Om Elin & My: Elin Abrilin och My Hillörn är frisörerna som samlade all sin erfarenhet och grundade kassa och bokningssystemet Voady. Elin är entreprenör och driver flera salonger parallellt med sin roll som VD på Voady. My har en bakgrund som personalchef på en större salongskedja och arbetar idag som operativ chef på Voady med ansvar för framförallt kund och partner-relationer