Back to modules

Integration Reco

0 kr*
*Testa gratis i 60 dagar. Kontakta Reco för prisuppgifter.

Reco för företag - en tjänst för dig som är mån om din salongs goda rykte och kundnöjdhet! 9 av 10 kunder kollar omdömen från andra kunder innan de väljer vilket företag de ska anlita. Med Reco företag kan du tryggt och enkelt samla in och visa upp din salongs verifierade kundomdömen med hjälp av integrationen mellan Reco och Voady.

Reco har sedan starten 2007, strävat efter att skapa en trygg och tillförlitlig plats att ta del av kundomdömen digitalt.

– Just förtroende är så oerhört viktigt för oss. Vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av företagen på Reco, så att våra besökare ska känna sig trygga i sitt val av företag och att samtliga ansluta företag kan vara säkra på att uppriktiga omdömen kommer in om deras verksamhet. Tobias Basilius, VD på Reco

För att ge dig som kund en bättre kundupplevelse har vi byggt en integration mellan Voady och Reco. På så sätt får alla företag som är anslutna möjlighet att koppla ihop sitt Voady konto med Reco för att automatiskt samla in verifierade kundomdömen i samband med kundens besök.

Reco låter alla företag att testa på tjänsten under 60 dagar helt kostnadsfritt utan automatisk förnyelse. Du kan göra en intresseanmälan till tobias.johannisson@reco.se där du får du möjlighet att komma igång själv eller med hjälp av personlig service.

Efter 2 månader får du behålla alla omdömen och din testperiod avslutas automatiskt. Om du önskar fortsätta jobba med Reco kan du välja att bli kund.

  • Ingen automatisk förlängning
  • Ingen bindningstid

KONTAKT

reco.se

tobias.johannisson@reco.se

Boka tid här för rådgivning

vanliga frågor

Varför ska man jobba med kundomdömen?
Vem kan se ditt företages omdömen?
Varför är integrationen med Voady och Reco värdefull för ditt företag?