Back to modules

Extra Företag Basic

119 kr/mån
Per företag kassaregister ingår

Har ni fler kassor kan flera kassaregister läggas till för flera företag inom samma salong.

Upplevelsen är att alla företagen delar kassa men försäljningen hålls separerad och redovisningsunderlag och z-rapporter genereras per kassaregister. Voady väljer automatiskt rätt kassaregister för den användare som går till kassan.

I Kassa Basic ingår komplett kassaregister med molnbaserad kontrollenhet. All försäljning kan följas i rapporter och provision går enligt inställningar direkt in i löneunderlaget och hyrstolsunderlag för fakturering. Kassan hanterar samtliga betalsätt samt returer, presentkort, tillgodokvitto, personalköp och uttag/Insättning.

Vi vill att det ska vara roligt och enkelt att hålla koll på och administrera sitt lager. Vi samarbetar med de flesta leverantörer av frisörprodukter i Sverige vilket gör att Voady tillsammans med din leverantör uppdaterar streckkoder, in och rekommenderade utpriset och tillhandahåller nyheter direkt i lagret.

Självklart är lagret integrerat med kassan och lagernivåerna justeras vid försäljning. I lagret finns funktioner för förbrukning, inleverans och inventering.

Orderförslag genereras automatiskt utifrån dina inställningar och orderlistor kan skapas för att e-posta, skriva ut eller spara. En order kan genom ett knapptryck levereras in i lagret om leveransen stämmer med ordern. Vi samarbetar med leverantörerna och våra anslutna leverantörer erbjuder dig förinlästa produktfiler för att minska din administration. Allt du behöver göra är att ange ditt lagersaldo och dina önskade lagernivåer. Allt annat har Voady och din leverantör ordnat åt dig.

vanliga frågor

Vad händer om jag säljer produkter från salongens lager?
Hur gör jag med Skatteverket?
Kan jag ta ut egna rapporter och underlag?