Back to modules

Extra Salong Premium

349 kr/mån
Per extra salong, 1 kassa Premium ingår.

Denna väljer du om du vill lägga till en till salong under samma Licens som ska ha en kassa premium.

I Kassa Premium ingår komplett kassaregister med molnbaserad kontrollenhet. All försäljning kan följas i rapporter och provision går enligt inställningar direkt in i löneunderlaget och hyrstolsunderlag för fakturering. Kassan hanterar samtliga betalsätt samt returer, presentkort, tillgodokvitto, personalköp och uttag/Insättning.

Dessutom ingår integrerad bokföring till fortnox eller SIE-filer. samt kampanjkoder i kassan.

Vi vill att det ska vara roligt och enkelt att hålla koll på och administrera sitt lager. Vi samarbetar med de flesta leverantörer av frisörprodukter i Sverige vilket gör att Voady tillsammans med din leverantör uppdaterar streckkoder, in och rekommenderade utpriset och tillhandahåller nyheter direkt i lagret.

Självklart är lagret integrerat med kassan och lagernivåerna justeras vid försäljning. I lagret finns funktioner för förbrukning, inleverans och inventering.

Orderförslag genereras automatiskt utifrån dina inställningar och orderlistor kan skapas för att e-posta, skriva ut eller spara. En order kan genom ett knapptryck levereras in i lagret om leveransen stämmer med ordern. Vi samarbetar med leverantörerna och våra anslutna leverantörer erbjuder dig förinlästa produktfiler för att minska din administration. Allt du behöver göra är att ange ditt lagersaldo och dina önskade lagernivåer. Allt annat har Voady och din leverantör ordnat åt dig.

vanliga frågor

Kan man ha extra salonger på onlinebokningen?
Kan man ha olika tjänster på olika salonger?
Om en användare jobbar på flera salonger behövs det dubbla användare då?