Vad som sagts om Voady

Här har vi samlat en del nyheter om oss så du kan följa med på vår resa.

Affärssystemet som tar över skönhetsbranschen

IDG - Computer Sweden

Affärssystemet som tar över skönhetsbranschen – ”skissade ner mitt drömsystem på ett A4” Ett nytt, svenskt affärssystem har på kort tid gjort succé och sprids som en löpeld bland landets skönhets- och frisersalonger. ”Vi vill digitalisera och modernisera den här traditionella branschen”, säger Elin Abrilin, grundare av Voady.

Läs mer

Öppet brev till regeringen

FRISOR.SE

Vi kämpar för er! Voady genom grundaren Elin Sjöström driver tillsammans med Marielle Ecklund och Frisörföretagarna kampen om rättvisa förutsättningar och stöd till salonger under rådande pandemi.

Läs mer

Nominerade till Årets Startup

ST

Två nomineringar och finalist-platser i Sundsvall Business Awards 2020. Voady är finalister i Årets Startup och VD/Grundare Elin Sjöström är även finalist i kategorin Årets Unga Företagare.

Läs mer

Voady Växer vidare med nytt kapital

MY NEWS DESK

Genom Umeåbaserade Fort Knox tar Voady in nytt kapital för att utveckla nästa generation av företagets unika plattform för frisör- och skönhetsbranchen och samtidigt accelerera försäljningen för att nå en marknadsledande position.

Läs mer

Voady rustar för tillväxt

Pressmeddelande | Breakit

Per Schlingmann ny rådgivare och delägare i Voady. Med målet att digitalisera, effektivisera och öka lönsamheten i frisörbranschens i alla led vill Voady med sina unika funktioner och tjänster bli lika självklara som att ha en sax på en frisersalong.

Läs mer

Techlösning för frisörer attraherar miljonkapital

Dagens Industri

Plattformen Voady spås revolutionera frisörbranschen både i Sverige och utomlands. Nu har hårentreprenören Elin Sjöström dragit in miljonbelopp i riskkapital och förbereder lansering i april.

Läs mer

Digital mötesplats för branschen

Bättre affärer

Nyligen invigde Elin Sjöström en ny salong på Storgatan i centrala Sundsvall. Hon driver också startupbolaget Voady som lanserar ett nytt affärssystem för skönhetsbranschen. – Jag vill förändra branschen och göra frisöryrket mer attraktivt, säger hon.

Läs mer

Årets Företagare och Entreprenör 2019

Sundsvalls Tidning

De kan bli Årets företagare i Sundsvall – här är hela listan: "Ett bevis på att vi har vänt ut och in på oss själva".

Läs mer

Ska revolutionera tidsbokningen

Dagens Industri

Frisören tar in nytt kapital. Som ägare till fyra frisörsalonger i lika många städer funderar Elin Sjöström mycket över branschens utmaningar. I augusti lanserar hon det digitala verktyget Voady.

Läs mer

Voady vinnare av Nordeas jämställdhetspris

Nordea

Nordeas Norrlandsstiftelse har i samarbete med BizMaker delat ut 100 000 kronor i stipendier till tre startups som på olika sätt implementerat hållbarhet i sin affärsidé. Jämställdhetspriset vanns av Voady.

Läs mer