Vad som sagts om Voady

Här har vi samlat en del nyheter om oss så du kan följa med på vår resa.

Voady rustar för tillväxt

Pressmeddelande | Breakit

Per Schlingmann ny rådgivare och delägare i Voady. Med målet att digitalisera, effektivisera och öka lönsamheten i frisörbranschens i alla led vill Voady med sina unika funktioner och tjänster bli lika självklara som att ha en sax på en frisersalong.

Läs mer

Techlösning för frisörer attraherar miljonkapital

Dagens Industri

Plattformen Voady spås revolutionera frisörbranschen både i Sverige och utomlands. Nu har hårentreprenören Elin Sjöström dragit in miljonbelopp i riskkapital och förbereder lansering i april.

Läs mer

Digital mötesplats för branschen

Bättre affärer

Nyligen invigde Elin Sjöström en ny salong på Storgatan i centrala Sundsvall. Hon driver också startupbolaget Voady som lanserar ett nytt affärssystem för skönhetsbranschen. – Jag vill förändra branschen och göra frisöryrket mer attraktivt, säger hon.

Läs mer

Årets Företagare och Entreprenör 2019

Sundsvalls Tidning

De kan bli Årets företagare i Sundsvall – här är hela listan: "Ett bevis på att vi har vänt ut och in på oss själva".

Läs mer

Ska revolutionera tidsbokningen

Dagens Industri

Frisören tar in nytt kapital. Som ägare till fyra frisörsalonger i lika många städer funderar Elin Sjöström mycket över branschens utmaningar. I augusti lanserar hon det digitala verktyget Voady.

Läs mer

Voady vinnare av Nordeas jämställdhetspris

Nordea

Nordeas Norrlandsstiftelse har i samarbete med BizMaker delat ut 100 000 kronor i stipendier till tre startups som på olika sätt implementerat hållbarhet i sin affärsidé. Jämställdhetspriset vanns av Voady.

Läs mer